, ,

Polisport Pivot Lever Set Black

110,72 

Polisport pöördehoova komplekt

Polisport toob välja uue valiku uuenduslikke hoobasid, millel on pöördesüsteem ja mis on valmistatud APT – Aero Parts Technology abil. APT on patenteeritud ühend, mis jäljendab alumiiniumhoobade tunnet ja puudutust, mida sõitjad armastavad ja millega on harjunud, muutes kangi purunematuks ja mis tahes painduvaks kasutamise ajal.

Polisport arendas neid kangivalikuid viimastel aastatel koostöös pro-ratturite ja nädalavahetuse sõdalastega, et need vastaksid nende vajadustele ja saavutaksid kangis väljanägemise. Eesmärk oli välja töötada purunematu hoob, säilitades samal ajal OEM-i alumiiniumkangi tunde, ilma igasuguse paindeta kasutamise ajal isegi äärmuslikes tingimustes.

Polisporti hoovad on mõeldud paigaldamiseks ahvenale ja peasilindrile. Kangiadapter on ülitäpne CNC, mis on valmistatud kõrgekvaliteedilisest alumiiniumist, et tagada ülikerge disain.
Kangidel on siduri- ja piduripoole jaoks 3 sõrmega disain. Pöördsüsteem võimaldab hooba väljapoole pöörata, et vältida kokkupõrke korral purunemist.
Tekstureeritud pinna ja siiditrükiga logoga tagaküljel Polisport Pivot Unbreakable Levers on saadaval brändivärvides, valge, must ja kuldne, et need sobiksid teie stiiliga.

1 arvustus tootele Polisport Pivot Lever Set Black

  1. Virko

    Hea toode

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…

Shopping Cart